Lidt om mig selv

Hej alle vinelskere.
Børsen havde en artikel, fredag den 16. juni 2017 om min vinpassion, og om mine vinsmagninger. Jeg har fået rigtig mange henvendelser siden, og har derfor dannet denne blog, hvor jeg vil fortælle om mine vine, og de arrangementer jeg afholder. Her vil jeg også skrive om mine grunde og holdninger til vine – give tips og hvis jeg falder over gode tilbud, som andre kunne være interesseret i.

Jeg holder ca. 10 smagninger om året, og alle offentlige smagninger vil blive annonceret og solgt gennem Tasteplease.com. Jeg kunne også finde på at anmelde en restaurant, såfremt der er noget spændende at fortælle – positivt som negativt. 

Jeg sælger ikke vin, og jeg tjener ikke penge på mine arrangementer – tværtimod!!!. For mig er det en hobby, som mange andre former for hobby’s. Du vil også finde små historier om de enkelte vine, og producenter, og hvilken mad jeg foretrækker til.

På filantropisk basis afholder jeg vinsmagninger, hvor jeg sammen med andre, med samme interesse, har mulighed for nyde ældre Bourgognevine. Jeg er direktør i et elektronik firma og har ingen tilknytning til vinbranchen. Alt hvad jeg ved om vin, har jeg lært på den “hårde” måde. Gennem en årrække har jeg haft lejlighed til at smage mange tusinde forskellige ældre Bourgogne vine – fra 1864 og fremefter. På den baggrund har jeg fået et bredt kendskab til producenter, årgange og vinmarker. Med afsæt i den viden, afholder jeg så vinsmagninger, hvor jeg dels serverer vin jeg kender, og nye bekendskaber, som jeg har en formodning om er gode vine. Al min vin er opmagasineret i min 100 m² vinkælder, hvor temeperaturen, året rundt er ca 13°

Er i Bourgognefreaks, som mig, der godt kunne tænke sig at smage gamle Bourgogne vine, så skriv lige til mig.